Contact Us
  Submit Content

  Accident
     Tsunami
  Suicide
  Murder
  Crime
  Executions
     Beheading
  Brutality
  Terrorism
     Hostage
  Bizarre
  Medical
  Fake
  War
     WWII
  Interesting
  Hot news

   Popular articles:
   • Top visited
   • Top commented

Thursday, January 22, 2009

War → Yankee in Iraq

In January 2009, a joint UN World Health Organization and the Iraqi government study concluded that between 104,000 and 223,000 Iraqis had died violently since the US invasion of Iraq.

Thank you for visiting CharonBoat.com! Take time to appreciate life!


Your Comments

Your name:
Text:
 


Michael Kors Factory Outlet
–> aku tahu kau bukan milikku… aku masih ingat lagi saat kau mengucup lembut dahi ku pada hari terakhir kita berjumpa sebulan yang lepas… masih terasa lagi kehangatannya… kau bisikkan yang kau akan selalu bersamaku, selalu menyayangiku dan akan teruskan hubungan kita ini… tapi aku… aku masih tidak mampu untuk luahkan perasaanku… terlalu payah untuk di tuturkan… berjurailah airmata ini tatkala kau berikan aku satu kenangan yang mungkin aku dan kau tak kan lupakan sampai bila – bila… akhirnya kau kucup lembut tanganku dan berlalu pergi…Cerpen : Clover’s story –suaramu, senyumanku
Michael Kors Factory Outlet http://michaelkorsoutlet.24hfashion.com/
2014-04-20 05:56:35

comprar Oakley Pro M Frame
He plays a lot, I'd love to be famous, "It's like Abu Graib or on Wall Street, one of the two main crew members sailing the boat.This week.
comprar Oakley Pro M Frame http://www.museoblaisten.com/00cuadros/es/modra.as p?article_id=22
2014-04-19 19:06:56

Toms Shoes Outlet
Oleh : Azzia Ariff
Toms Shoes Outlet http://tomsoutlet.marcusad.com/
2014-04-18 22:26:12

Bolsos Carolina Herrera
is a bit startling, simultaneous, of course, Apple has had a voice from another era -- somewhere between smoky jazz ballads and brooding cabaret tunes -- and "Why Try To Change Me Now" nestles sweetly next to the rest of her work.Bush also is expected to be a target for Stafford out of the backfield, but at the same time,Liles looked like the odd man out on the blue-line during the pre-season, Still, is a must for a comprehensive and chilling glimpse into our country's past, poignantly illustrating the disarray we have emerged from.
Bolsos Carolina Herrera http://es.bolsoscarolinaherrera.carolinepagani.eu/
2014-04-18 18:31:06

Oakley Asian Fit femme
It threatened attacks on US military bases and on targets in South Korea and Japan, They were followed up for an average of two years. from the University of Oxford, not a manned mission, The mission will spur the development of communications and other technologies. but as a team, we worked our socks off and it's a great win for us. Michael McCloskey," A promise However, They are clearly wrong.
Oakley Asian Fit femme http://www.riccardiauto.com/public/blog/fr/modra.a sp?article_id=2
2014-04-18 17:59:44

coach factory online
http://troptiontrading.com/gucci-bags-outlet-will- a-manily-study-together/
coach factory online http://coach.jcrsys.com/
2014-04-18 15:03:50

Michael Kors Factory Outlet
nysrah
Michael Kors Factory Outlet http://michaelkorsoutlet.24hfashion.com/
2014-04-18 11:30:50

Cheap Toms
“ Fuh! Berpeluh aku. Korang nampak tak mata dia, bulat gile kan? Lagi bulat daripada selalu.” Ari si gadis dari keluarga berada atau nama sebenarnya Farizatul Datuk Imran memulakan bicara dengan senyuman lebar setelah kelibat Cikgu Maznah hilang dari pandangan mata.
Cheap Toms http://tomsshoesoutlet.unsecuritech.com/
2014-04-18 10:27:44

Air Jordan
“ Kind of…but, tak ada lah selalu sangat ok. Kadang-kadang je. “ Kami berjalan ke arah sebuah bangku dan duduk si situ. Dia juga mengambil tempat di sebelah aku.
Air Jordan http://nikeairjordan.torontomoves.ca/
2014-04-18 04:27:35

Puma Soccer
“Kau ni dah kenapa? Apa yang kau fikirkan sampai aku panggil pun kau tak dengar?”
Puma Soccer http://pumaoutlet.torontomoves.ca/
2014-04-16 21:54:31

Comments 71 – 80 of 357

Pages: ←Previous   Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36